Theo Krins 10 jaar raadslid voor de ChristenUnie

20170131_1_smalwoensdag 01 februari 2017 14:09

Op 31 januari 2007 werd Theo Krins als lid van de Gouds gemeenteraad geïnstalleerd. Precies tien jaar later, tijdens de fractievergadering van 31 januari 2017, heeft het bestuur van ChristenUnie Gouda bij dat moment stilgestaan.

Theo heeft zich de afgelopen tien jaar namens de ChristenUnie enthousiast ingezet voor onze stad. Het financieel beleid, veiligheid en stadsmarketing zijn enkele onderwerpen waar hij zich in die periode in het bijzonder voor heeft sterk gemaakt. Tevens is hij een fervent blogger.

Sinds de laatste verkiezingen heeft de Goudse fractie van de ChristenUnie onder het fractievoorzitterschap van Theo samen enorm hard gewerkt en hebben zij veel resultaat geboekt. Dit alles terwijl de politieke situatie niet altijd gemakkelijk was.

Op dit moment heeft Theo nog net wat meer jaren in de raad achter de rug dan de rest van de fractie samen. Anna van Popering-Kalkman, Christiaan Quik en  Wout Schonewille, de andere drie raadsleden, hebben alle drie nu bijna drie jaar ervaring in de raad. Dat betekent dat als zij tot de gemeenteraadsverkiezingen nog één jaar met elkaar vlammen in de raad, zij samen meer ervaring zullen hebben dan Theo!

We wensen Theo, samen met de hele fractie, veel succes, wijsheid en zegen toe!

Labels
Bestuur
Fractie
Vereniging

« Terug

Archief > 2017 > februari

Geen berichten gevonden