Actieprogramma Goudse zakencoalitie getekend

IMG_9147donderdag 29 september 2016 20:02

De fractievoorzitters van de onderhandelende politieke partijen die gaan samenwerken in de nieuwe Goudse zakencoalitie tot aan de verkiezingen in 2018, hebben hun actieprogramma ondertekend.

Formateur Van Schelven: 'We zijn content dat met het ondertekenen van het actieprogramma een volgende stap naar een nieuw stadsbestuur is gezet’. 

Deze week hebben de fracties van D66, PvdA, Gouda Positief, ChristenUnie, CDA, GroenLinks en SGP hun achterban geconsulteerd. 

Daarna kon het actieprogramma definitief worden gemaakt. Het actieprogramma verwoordt vijftien onderwerpen waar de coalitie komende periode extra aandacht aan zal besteden, in aanvulling op het bestaande coalitieakkoord 'Gouda daagt uit!'.

Het actieprogramma is aan de gemeenteraad aangeboden en zal daar op woensdag 5 oktober tijdens een openbare vergadering worden toegelicht en besproken. 

De zes wethouders zullen dan ook worden geïnstalleerd.

 

De agenda van de vergadering op 5 oktober, inclusief het actieprogramma, kunt u vinden via https://online.ibabs.eu/ibabsapi/publicdownload.aspx?site=gouda&id=100031619

Labels
Fractie

« Terug

Archief > 2016 > september

Geen berichten gevonden