Heropening kandidaatstelling gemeenteraadsverkiezingen 2022

gouda_vanuit_de_lucht a.jpgzaterdag 18 september 2021 16:05

Het bestuur van de ChristenUnie Gouda is op zoek naar kandidaat raadsleden en burgerraadsleden. Nadat twee van onze kandidaten zich om persoonlijke redenen teruggetrokken hebben van een verkiesbare plaats op de kandidatenlijst zoeken wij opnieuw naar mensen die op de kieslijst willen staan voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

We zijn verheugd de kandidaten die nu op een verkiesbare plaats (t/m positie 4) terecht zijn gekomen, deze positie willen innemen. Vrijwel alle andere kandidaten, op positie 5 t/m 8, zijn niet op korte termijn beschikbaar als (burger)raadslid.
Daarom is de kandidaatstelling heropend tot 27 september 2021 voor kandidaten die willen solliciteren voor de plaatsen 5 t/m 10 op de kieslijst. Zowel leden als niet-leden worden uitgenodigd om te solliciteren.
Het bestuur heeft een externe selectiecommissie benoemd, die het gesprek met de kandidaten zal aangaan. De selectiecommissie adviseert het bestuur over de volgorde van plaatsing op de lijst voor de verkiezingen. Uiteindelijk besluit de algemene ledenvergadering van ChristenUnie Gouda over de kandidatenlijst.
Voor meer informatie; klik op de button “Gezocht: kandidaat raadsleden”.

Labels
Verkiezingen

« Terug

Reacties op 'Heropening kandidaatstelling gemeenteraadsverkiezingen 2022'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.